Tegelwerk

Tegelwerk

J. Verhoeven Tegelwerken in Drunen is dé specialist voor alle voorkomende tegelwerken. Of het nu een badkamer, huiskamer of keuken betreft, wij betegelen ze met het door u gewenste materiaal, van natuursteen tot granito. Tegelwerk is toepasbaar in elke ruimte van uw huis of bedrijfspand. Niet alleen zijn tegels duurzaam en makkelijk te onderhouden, maar u kunt met tegels ook eindeloos combineren in kleuren en patronen.
 
Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, waardoor wij standaard garantie kunnen bieden op al onze werkzaamheden. Ook leveren wij alle gewenste materialen tegen een scherpe prijs. Bovendien wordt het stucwerk en kitwerk door ons bedrijf vakkundig verzorgd. Wij werken in heel Brabant, met als kerngebied de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk en wijde omgeving.
 
Wilt u vrijblijvend meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Natuursteen

Natuursteen

J. Verhoeven Tegelwerken is gespecialiseerd in natuursteen. Deze duurzame steensoort is in vrijwel al het voorkomende tegelwerk toepasbaar en zorgt voor een schitterend resultaat. Door onze ruime ervaring met het werken met natuursteen kunnen wij u goed adviseren bij uw keuze van de materialen.

Marmer

Het gebruik van marmer in huis is al eeuwenlang populair. Marmeren tegels zijn zowel geschikt voor vloeren als voor wanden. Marmer kent vele warme kleuren met uiteenlopende kleurschakeringen.
Keramische vloer

Keramische vloer

Een keramische vloer heeft weinig onderhoud nodig en is slijtvast. Deze vloeren hebben een natuurstenen 'look' en zijn in diverse groottes van tegels leverbaar.

Plavuizen

Plavuizen zijn verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren. Met plavuizen kunt u eindeloos combineren om verschillende patronen tot stand te brengen, voor elke gewenste ruimte in uw huis of bedrijfspand.

Mozaïek

Een mooie versiering voor uw badkamermuur, het familiewapen op de vloer van uw woonkamer of het bedrijfslogo op de wand van uw entree? Met mozaïek is dit allemaal mogelijk. Met de kleine mozaïeksteentjes in vele kleuren kunnen zowel strakke versieringen als speelse voorstellingen worden ingelegd.
Granito

Granito

Granieten vloeren waren zeer populair in de jaren 30. Granitovloeren bestaan uit marmer, graniet of zandsteenkorrels en zijn in vele kleurschakeringen te verkrijgen. Een beetje retro, maar toch ook modern!

Specievloer

Een specievloer wordt ook wel zandcementvloer genoemd, en wordt aangebracht als ondergrond voor bijvoorbeeld tapijt of andere vloerbedekking. Deze vloeren zijn prima geschikt voor vloerverwarming.
Vloerverwarming

Vloerverwarming

Een tegelvloer is perfect geschikt voor vloerverwarming. Wij integreren de vloerverwarming met de bestaande verwarmingsinstallatie. J. Verhoeven Tegelwerken voorziet uw tegelvloer graag van vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand.
J Verhoeven Tegelwerken • Thorbeckestraat 33 • 5151 CD Drunen • 06-18847204jvtegelhandel@gmail.com